Suunnitelmallisuus, tehokkuus, motivaatio

Kuntosaliharjoittelu kiinnostaa, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Onneksi ongelmaan on ratkaisu. Hyvä lihasvoima, ryhti ja kehonhallinta ovat avainasemassa terveemmän kehon ja elämän tavoittelussa. Suunnittelen yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen tavan aloittaa kuntosaliharjoittelu. Mikäli olet jo edistynyt harjoittelija niin viedään harjoittelusi jälleen uudelle tasolle.

Olen Heikki Syrjälä, fysioterapeutti (AMK) ja sertifioitu personal trainer (FAF). Kuntosalitaustaa minulta löytyy yli 10 vuotta ja erikoisosaamistani ovat kuntoilijat, joilla on harjoittelunsa suhteen rajoittavia tekijöitä, kuten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Käyttämäni valmennustavat sopivat hyvin myös sinulle, joka haaveilet esimerkiksi isommista käsivarsista tai kireämmästä kesäkunnosta.

Kehitän osaamistani jatkuvasti eteenpäin ja sovellan eri harjoitusmenetelmien parhaita puolia tarjotakseni asiakkailleni laadukkaan ja tehokkaan paketin. Heräsikö kiinnostuksesi? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Muista että valmennussuhdetta harkitessasi saat käydä ilmaisella konsultaatiokäynnillä, jossa keskustelemme valmennuksesi tarpeesta!

Kuntosaliohjelmat alkaen 35 e

Ohjaukset 70 e / 75 min,

5 ohjauksen paketti 65 e / 75 min

Yli 10 ohjauksen paketti 60 e / 75 min

valmennusheikki@gmail.com

puh. 0451313792

Facebookissa fysioterapeutti & personal trainer Heikki Syrjälä

 

Kuvakaappaus - 2019-02-02 17-28-52